2 ene. 2019 10:17  

Има и такава порода 

  Poesía » Filosófica, Epigramas, Otra
793 6 6

© Ссссс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Очевидни неща, отдавна минали в графа "тривиално".
  Все пак браво, че са забелязани и отбелязани!
 • Още дори не съм запозната и с правилата, не знам ничии истории и предистории, а колкото до теб, отг вече, мнението си състявям както от каченото тука, така и от коментарите.
  Хубава вечер и на теб!
 • Оууу мерси :D
  Направи ми впечатление: отговорих на зададен въпрос, за който сега си противоречиш, защото всъщност е по тема, дето изведнъж не искаш да говориш по нея?! Малко последователност в поведението щеше помогне. Нещо много бързо ме опозна, та чак ме убеждаваш да остана без са съм тръгнал закъдето и да било (припомням: за да се случи, трябва да бъдат изпълнени едни условия, които някои хора ще предпочетат удобно да забравят) :D ... Приключих тук.
 • Ами прехвърлих какво си качвал, толкова си разностранен и интересен като автор, толкова преводи имаш, както и лично творчество, впечатляващо е!
  Не се трий, не изчезвай, уникален си дори когато си гневен, защото си искрен и неподправен!
  Няма да коментирам гласуванията, нито политиката и концепцията на сайта, аз съм само най-обикновен потребител. а от това, което виждам и чета, само си създавам собствено мнение и отношение...
  В края на краищата ако правиш нещо тука и сега, си заради себе си първо, и чак тогава заради всичко останало, ти си най-важният за себе си, не го забравяй!
  Както и че това, което качваш, вече не е само твое, остани, за да споделяш, със света, дори и само като място да го ползваш, правиш го и заради тези, които ще те "гледат"!
 • Интересно стихо, допадна ми.
  А на последния ти коментар, който беше адресиран към мен, понеже бях препятстван да отговоря, правя го тук; ти ме попита защо да си ходя. Отговарям ти: няма да си ходя, защото за да го сторя, се иска един човек да поеме отговорност за лъжливи обвинения. Просто заставам зад думите си, залагайки всичко което имам тук, което не може да се каже за имена, които няма да цитирам сега.
  Беше намекнала, че всичко е в главата ми и просто си въобразявам и приемам нещата твъъърде лично. Жертва не съм на нищо, най-малко на собствените си възприятия.
  Така мило ме успокои коментара ти, че сега вече, след като си припомних правилника, мога да цитирам точните нарушени алинеи, с приложените цитати на нарушенията към тях, да видим после кое е въображаемо. А намека ти, че едва ли не е ок да гласуваш по симпатии - мисля, че е нездравословен за сайта. И със сигурност не само аз мисля така.

  ЧНГ
 • Ммм,направо заковаваш в рамката на душата пейзажи на живота!
  Харесва ми!
Propuestas
: ??:??