9 ene 2021, 20:47

Не принадлежи 

  Poesía
407 1 2

Без грях да си роден! Иска ти се, но уви....

От прародители греховни сме си всички, до един!

А, сега човекът устремен, с по-малък грях да бъде удостоен!

 

Грешници свирепо слепи, искат да те "изядат", че по-грешен бил си ти от тях! 

Мерят и пресмятат, а себе си забравят, че и те носят същите грехове.

 

Хващат камък, искат да замерят, гледат да се те прицелят. 

Жалки и жестоки.....

Нисшо...... недостойно.....

 

Грешници...... съдници....

Та на кого? 

Грях в Душата ако нямаш, няма и да съдиш ти!Че съдът по право на човекът не принадлежи! 

 

© Диляна Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??