14 ago 2007, 10:17

Не пришпорвай кон към залеза 

  Poesía
571 0 3
Не искам да отида в свят безбожен.
Отговор няма - сам ли си в свят невъзможен!?
Властваш ли над его - в свят илюзорен!?
Премина ли през всички пътеки тайни!?
Премахна ли бариери празни!?
В живота всичко пада, всичко се руши,
но то цена си има, всеки ще плати!
Дано изпил си хапчета горчиви
и дните да са сладки и щастливи!

... Живот кратък, непознат и праведен,
не пришпорвай кон към залеза... живот!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??