5 sept 2005, 23:57

Не пускай ръката й 

  Poesía
860 0 0

Ето, че те срещам с твоето момиче,

със твоята нова съдба,

”Как сте” дали да ви попитам,

или да мина от другата страна.

За вас сам стара страница,

но ключът към твоя съня е още в мен.

Няма да влизам! Не се тревожи!

Не пускай ръката й при всяка среща,

кажи, че я обичаш. Усмихни се,

помниш ли, както на мене така отдавна,

поне да зам, че болката горяла,

не е била напразна!

© Пандора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??