26 ene 2007, 16:00

Не Разбирам 

  Poesía
739 0 5

Не искаш да си с мен - донякъде разбирам!

Искаш момичетата само за една нощ - донякъде разбирам!

Като се срещнем дори не ме поглеждаш - донякъде разбирам!

Защо те обичам и за теб живея - ето това не разбирам!

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??