26 янв. 2007 г., 16:00

Не Разбирам 

  Поэзия
740 0 5

Не искаш да си с мен - донякъде разбирам!

Искаш момичетата само за една нощ - донякъде разбирам!

Като се срещнем дори не ме поглеждаш - донякъде разбирам!

Защо те обичам и за теб живея - ето това не разбирам!

© ДиДиТо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??