5 ago 2008, 7:38

Не разбирам тази красота 

  Poesía » De amor
965 0 11

Очите ти с цвят на небе
или небето с цвета на твоите очи.
Очите ти с цвят на море или морето
с цвета на твоите очи.

Огледало на душата ти или част
от нея - най-красивата част.
Красотата ти събрана в тях или
те събрали красотата на целия свят.

Слънцето ли в тях изгрява сутрин
или луната бледо свети вечер.
Звездите ли мъждукат с нежната си светлина
или светулки там танцуват през нощта.

Сякаш не разбирам тази красота или
твърде много е за мене тя.
Просто аз не мога да я обясня,
тази синя красота...

 

© Филип Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??