E, има срок на трайност красотата
и всяка свежест времето отмива.
А аз не съм все тъй на висотата…
дори в едни очи да съм красива.
Набраздяват бръчици лицето,
сивота косите посребрява,
и остават спомени в сърцето,
но… една душа душата сгрява.
Не се боя от старост неизбежна.
Боя се да не срещна самотата –
да не превърна се от сила нежна
във никому ненужна на земята.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados