19 jul 2008, 17:52

Не се дърпай 

  Poesía » De amor
688 0 1

Не се дърпай!
Искам просто да те погледам,
да те погаля нежно по страните,
да те целуна леко и небрежно,
а после и сама ще си отида.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??