16 nov 2006, 22:19

не се обръщай... 

  Poesía
668 0 1
когато тръгнеш,
не се обръщай,
не ме поглеждай,
не ме прегръщай...
върви напред, не гледай ме,
не искай ме, не обичай ме...
за какво ми е любовта ти измамна?
за какво ми е душата ти коварна?
не се обръщай! чуваш ли? недей!
ще плача, ще ми е много тежко,
но ти постъпи с мене доста нечовешко...
наказа ме за твоята лъжа,
тъй че не се обръщай,
дори и да тъжа...
та ти си тъй различен,
не си онзи, който бе преди,
и причината за промяната ти,
нас ни раздели...
не се обръщай,
не се завръщай,
заключих вече всичките врати,
не ще ти простя никога,
че мене жестоко нарани...

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??