23 may 2007, 9:05

НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ! ВЯРВАЙ ! 

  Poesía
1190 0 6
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ! ВЯРВАЙ!

Не се страхувай! Гледай с поглед ведър!
И с вярата във утрешния ден
повярвай, че живота ще е щедър!
Повярвай в чудото! Повярвай в мен!

Не се страхувай! Утре ще летиме
в безкрайния простор на любовта!
И вечно с порив нежно ще мълвиме
вълшебни думи в страст и красота!

Не се страхувай! Вярвай ми, че утре
ще бъде още по-красив денят!
Щом влюбени очи отвориш сутрин
и видиш, че реалност е сънят!

Не се страхувай! Погледни - живота
очаква да се радваш и твориш!
С решителност да следваш свойто мото
и новото в съдба да прекроиш!

Не се страхувай! Вярвай, че злините
останаха далеч, съвсем назад!
Сега пред теб реалност са мечтите
и чака те живот красив, богат!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??