21 jun 2008, 13:31

Не се събуждай 

  Poesía » Otra
665 0 12
   

 

  •                        Ще дойда  във  минутите, които
  •                    крадеш, когато искаш да заспиш.
  •                    Ще те целуна, даже без да питам.
  •                    Поне веднъж ще искам да мълчиш.
  •                    Поне веднъж ще искам да те имам -
  •                    секунда  само - после  все  едно.
  •                    Ще те  прегърна  и  ще си отида.
  •                    Недей  се  буди - няма за  какво.
  •                                                    17.08.2007г.
  •                                                             Бояна

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??