1 jun 2016, 20:53  

Не се влюбвай в мен 

  Poesía » De amor, Otra
3152 0 0

​НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ В МЕН!

 

Не се влюбвай в мен!

Аз съм непостоянна

Даже аз не мога да се контролирам

Даже и не ми се иска

 

Не се влюбвай в мен

Както виждаш тихото море

Вътре в него се завихря буря

Спокойно може да те отнесе

 

Не се влюбвай в мен

Аз влюбена не мога и да стана

Не ще отвърна на твоята любов

Друг човек да любя аз не зная

 

Не се влюбвай в мен

Аз обичам да пътувам

Не съчетавам еднотипните места

Хем на лукс, хем на простота

 

Не се влюбвай в мен

И кафето няма да научиш как го пия

Някой ден е с мляко,

а в друг и захар даже няма

 

Не се влюбвай в мен.

но направиш ли го, гледай да не знам

Ако узная ще избягам

Инак веч ще бъда Твоя!

© Нанси Михайлова Todos los derechos reservados

В 21ви век като, че ли всичко се обръща. Преди "тайно" са се харесвали и един към друг са вървели, а днес "тичайки" към някого се надяваме да "тича" още, тьй като спре ли, спираме и ние...

 

"Не се влюбвай в мен!" - влюби се, но не ми казвай! Това е днешната закономерност при отношенията между хората, за да се следват един друг. Жалко е, че трябва да има "игра", за да е интересно, но пък да е интересно не е лошо.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??