НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ В МЕН!
Не се влюбвай в мен!
Аз съм непостоянна
Даже аз не мога да се контролирам
Даже и не ми се иска
Не се влюбвай в мен
Както виждаш тихото море
Вътре в него се завихря буря
Спокойно може да те отнесе
Не се влюбвай в мен
Аз влюбена не мога и да стана
Не ще отвърна на твоята любов
Друг човек да любя аз не зная
Не се влюбвай в мен
Аз обичам да пътувам
Не съчетавам еднотипните места
Хем на лукс, хем на простота
Не се влюбвай в мен
И кафето няма да научиш как го пия
Някой ден е с мляко,
а в друг и захар даже няма
Не се влюбвай в мен.
но направиш ли го, гледай да не знам
Ако узная ще избягам
Инак веч ще бъда Твоя!
© Нанси Михайлова Всички права запазени