Не се завръщай...
даже да боли,
дори и да ти липсвам до полуда,
щом тази обич вече ни горчи,
че можем да я върнем е заблуда.
Не страдай за отминали неща,
не искай в самота да се превърне,
максима за живота и смъртта...
което е било, не ще се върне!!!
Не я припомняй ...
страдам от това!!!
Не се завръщай...
трябва да забравим...
Със тебе изживяхме любовта...
в нас истинска
докрай да я запазим.
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados