29.09.2010 г., 13:24 ч.

Не се завръщай 

  Поезия » Любовна
797 0 3

Не се завръщай...

даже да боли,

дори и да ти липсвам до полуда,

щом тази обич вече ни горчи,

че можем да я върнем е заблуда.

 

Не страдай за отминали неща,

не искай в самота да се превърне,

максима за живота и смъртта...

което е било, не ще се върне!!!

 

Не я припомняй ...

страдам от това!!!

Не се завръщай...

трябва да забравим...

Със тебе изживяхме любовта...

в нас истинска

докрай да я запазим.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??