2 ene 2008, 0:21

Не се завръщай! 

  Poesía » De amor
715 0 3

Не се завръщай никога при мене

и устните ми вече не търси!

Че стичат се по тях сълзи солени...

Тя - нуждата по тебе ме стопи.

 

Аз нямам вече сили да се боря

с фалшив морал и хорска суета,

очакването ми сега умора е...

нима се уморих от любовта?

 

Не се завръщай, ако няма да те имам!

Не ме обичай, ако още ще боли!

Желаеш ли да бъда най-щастлива -

вдигни ме пред света и ме спаси!

© Анита Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??