2 янв. 2008 г., 00:21

Не се завръщай! 

  Поэзия » Любовная
705 0 3

Не се завръщай никога при мене

и устните ми вече не търси!

Че стичат се по тях сълзи солени...

Тя - нуждата по тебе ме стопи.

 

Аз нямам вече сили да се боря

с фалшив морал и хорска суета,

очакването ми сега умора е...

нима се уморих от любовта?

 

Не се завръщай, ако няма да те имам!

Не ме обичай, ако още ще боли!

Желаеш ли да бъда най-щастлива -

вдигни ме пред света и ме спаси!

© Анита Габровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??