21 may 2015, 0:13

Не ще отмине 

  Poesía » De amor
661 0 0

Зимата идва и си отива,

щъркелите се връщат и си отиват,

приятели се срещат и си отиват,

но болката не ще.

 

Какво ли не направих,

за да дойдеш,

но ти не щеш.

Какво ли не сторих да си отиде болката,

но тя не ще.

 

Колко бързо си отиде,

това ли беше?

Колко бавно сe скриваш в мислите ми,

още ли?

 

Аз ще дойда и ще си отида,

ти не ще дойдеш, но ще си идеш.

Любовта ще я видя,

но няма да е моята,

болката ще я изпитам,

но не ще си иде.

© Емануел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??