30 jul 2021, 10:55

Не ще предам в миг своята мечта 

  Poesía » De amor
240 2 2

Не спирам да те търся... В утринта

небето облаци покриха сиво.

Лъчи не галят искрено света

не виждам ли лицето ти красиво.

 

Тъгуват с мен дървета и цветя,

и дъжд усещам аз, ще завалù.

И заваля... Пречупва се гръдта

от плачещото време... и болù...

 

Не ще предам в миг своята мечта.

За тебе се оглеждам сам отново.

В забрава да потъне любовта

сърцето никога не е готово.

 

Ще имам вяра в теб и дни, и нощи,

защото знам - обичам те все още...

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??