8 dic 2006, 17:51

Не ще те търся вече 

  Poesía
659 0 0
Не ще те търся вече
сред хорска суета,
гръмки шумотевици,
женска злоба или
мъжка ревност.

Не ще те търся
нощем, нито денем,
а ще те търся,
когато в съня си
попадна - поне тогава
ще бъдеш само мой.

Няма да търся път,
водещ към теб -
ще търся начин да
те докосна вътре.

Ще вървя по своя път,
и ако наистина сме
един за друг,
твоя и моя път
ще се срещнат тук...
сами някой ден.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??