30 ene 2011, 20:14

Не ще това забрави 

  Poesía » De amor
728 0 2

Не ще това забрави!


Ти знаеш ли какво е да обичаш,
когато знаеш, че не си желан?
Ти болката голяма не познаваш
и отблъскваш всяка обич с длан!
А колко много те обичах,
но моя зов ти не разбра.
Всеки знаеше това
и съжаляваше за любовта!
Липсваше ми, дори когато бе до мен!
Жадувах ръцете ти, когато ги държах!
Исках винаги да си със мен
и твоята любов неуморно чаках!
Ти дори не ме и пожали
и като огън  ти ме запали!
А сърцето ми ти толкоз нарани,
че никога не ще това забрави!

Анна Хубенова Соколова  2008 г.

© Мим Миме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се,че все още има хора, които ме разбират и че им харесва това което сътворих с Божията помощ.Благодаря
  • Ани, отново ме накара да настръхна
Propuestas
: ??:??