17 mar 2010, 19:55

Не си 

  Poesía
699 1 2

Не си това, което беше,

вече само натъжаваш,

все докосваш лекичко ръката ми,

а после я предаваш.

Не си това, което беше,

нещо тихичко умря в теб,

отиде си, превърна всичко в лед.

Уморих се да те гоня, да те връщам,

да те запазя млад с духа на онзи,

който беше някога назад.

Искам да си тръгна и просто няма да се върна.

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??