17.03.2010 г., 19:55 ч.

Не си 

  Поезия
792 1 2

Не си това, което беше,

вече само натъжаваш,

все докосваш лекичко ръката ми,

а после я предаваш.

Не си това, което беше,

нещо тихичко умря в теб,

отиде си, превърна всичко в лед.

Уморих се да те гоня, да те връщам,

да те запазя млад с духа на онзи,

който беше някога назад.

Искам да си тръгна и просто няма да се върна.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??