26 mar 2020, 19:56

Не си играя 

  Poesía
792 3 12

Не си играя със смъртта.

Приемам я съвсем сериозно.

Не преигравам със скръбта,

макар понякога да я взимам венозно.

Не си играя и с живота.

Не ни е даден даром.

Живея с перспектива.

Поне в това ме бива.

Дори сега, когато всичко е замряло,

си мисля за ново начало.

Голямо и светло! Успешно!

И, знам, че не е грешно!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??