26.03.2020 г., 19:56 ч.

Не си играя 

  Поезия
791 3 12

Не си играя със смъртта.

Приемам я съвсем сериозно.

Не преигравам със скръбта,

макар понякога да я взимам венозно.

Не си играя и с живота.

Не ни е даден даром.

Живея с перспектива.

Поне в това ме бива.

Дори сега, когато всичко е замряло,

си мисля за ново начало.

Голямо и светло! Успешно!

И, знам, че не е грешно!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??