9 feb 2013, 11:31

Не си онази същата, която бе... 

  Poesía » De amor
429 0 0

Не си онази същата, която бе.

Променила си се, за добро или за лошо.

Все едно е вече, без значение е

дали ще се познаем

или ще се разминем с тебе.

 

 

Е, навярно ще си спомням ден-два,

а може би и по-дълго.

И какво от това, като същата ще си ти - онази,

която с времето забравих

и далечна си остана досега.

 

 

Да, мечта ми бе, неосъществена,

желание и още какво ли не.

Но знаеш ли, времето е онова, което

заличава безвъзвратно и променя.

 

 

Само нещо много истинско и скъпо

след толкова време на забрава

би могло от нищото да се пробуди,

та било за ден, за два

или за по-дълго.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??