Не си онази същата, която бе.
Променила си се, за добро или за лошо.
Все едно е вече, без значение е
дали ще се познаем
или ще се разминем с тебе.
Е, навярно ще си спомням ден-два,
а може би и по-дълго.
И какво от това, като същата ще си ти - онази,
която с времето забравих
и далечна си остана досега.
Да, мечта ми бе, неосъществена,
желание и още какво ли не.
Но знаеш ли, времето е онова, което
заличава безвъзвратно и променя.
Само нещо много истинско и скъпо
след толкова време на забрава
би могло от нищото да се пробуди,
та било за ден, за два
или за по-дълго.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Все права защищены