31 mar 2012, 20:22

Не си отивай 

  Poesía » De amor
709 0 2

Не си отивай, моля те!

Не си отивай!

Ако си тръгнеш,

много ще боли.

Докрай ще трябва 

да броя годините...

ще потъмнеят мойте дни.

Не ме оставяй, моля те!

Недей!

Отидеш ли си,

ще умрат цветята,

душата ми ще опустее,

тъга ще легне над земята.

Не ме отпращай, моля те!

Недей!

Ако си тръгнеш, аз 

ще се загубя в самотата.

Звездите ще угаснат.

И луната.

И ще заплаче тишината.

Недей убива любовта, недей!

Ще бъде тъжен твоят ден.

И ти ще страдаш сам без нея.

Не си отивай! Остани при мен!

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??