13 may 2012, 15:24

Не си сама 

  Poesía » Otra
448 0 2

Отново в тъга обвита си.

Не намери ли покой в мечтите ти?

Пак ли ще плачеш заради тях?
Нима още таиш страх?

Колко пъти ще се предаваш?
Виж се, дори на себе си не го казваш.
Не стой така, не продължавай сама.
Не се обвивай в тази тъмнина.

Не свеждай глава, а продължи.
Дори ако трябва да кажеш куп лъжи.
Но помни, че не си сама.

Аз ще съм до теб, даже и да умра.

© Паолина Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??