13.05.2012 г., 15:24 ч.

Не си сама 

  Поезия » Друга
440 0 2

Отново в тъга обвита си.

Не намери ли покой в мечтите ти?

Пак ли ще плачеш заради тях?
Нима още таиш страх?

Колко пъти ще се предаваш?
Виж се, дори на себе си не го казваш.
Не стой така, не продължавай сама.
Не се обвивай в тази тъмнина.

Не свеждай глава, а продължи.
Дори ако трябва да кажеш куп лъжи.
Но помни, че не си сама.

Аз ще съм до теб, даже и да умра.

© Паолина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??