1 abr 2008, 14:54

Не си за мен 

  Poesía » De amor
716 0 2

Когато падне нощта, тихичко в мрака ме пронизва огнена стрела.

Която ме изгаря и от болка КРЕЩЯ.

И всичко това заради една мечта, която ти разруши.

Правя опити да забравя любовта, но щом затворя аз очи,

виждам твоя образ мил как с ръце мачка моето сърце.

Искам да избягам от теб, но любовта ме спира.

Питам се, дали някога си обичал?

Дали любовта те е изгаряла така, както изгаря мен в този час?

Дали някога ще разтопиш леденото си сърце за мен?

Май пак се заблуждавам, ти просто не си за мен...

© Еаьаьаьа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??