8 feb 2011, 0:26

Не си за мен любов 

  Poesía » Otra
744 0 3

Под пръстите ти пепел ще стана,

но тази пепел няма да кърви.

Обичта ни не е вече рана

и от нея няма да ни заболи!

 

 

Сълзи горчиви ще засипят

всички мостове към тебе.

И с последни сили ще изричам,

че ти любов не си за мене!

 

© Дива Самодива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??