30 mar 2017, 23:44

(Не)скрито 

  Poesía » Otra
326 0 2

Двама, заловени във мечта,
във цветовете на любовта,
някъде в сърцето на тъма,
където е накъсан ритъма.
В първичната среща на очи,
когато бяла тишина шепти,
когато бяг на отливни вълни
помита нечии души...

© Йоана Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??