Не сме си нужни
не ми трябваш
загуба си на време,
а аз исках...
исках теб
илюзия твоя.
Звъниш сега
с усмивка топла
люлееш мислите ми,
но забрáви
какво направи
душата ми.
Какво направи,
забрави.
© Не Искам Todos los derechos reservados