7 nov 2013, 22:56  

Не става дума за прочит 

  Poesía » De amor
572 0 5

Днес предлагам да бъдем разумни,
докато вятърът (или времето) по прозорците пролетни тропа.
И понеже годините ни направиха по-красиви и умни,
дай да повярваме искрено двамата с теб в хороскопа.
Тук не става дума за прочит,
за умело тълкуване или някакво звездно поверие.
Небесата говорят за нас! И то не как да е, а говорят със почит.
Кой ли би дръзнал да прояви към това недоверие?
В твоя даже за мене са писали -
между редовете чети, където отдавна съм цялата всъщност.
Казваш - звездите откакто ги има са ни орисали
да си бъдем и реката и брода, и полето и къщата,
да откриваме нови звезди и планети -
единствено наши (с автограф от самата Любов долу някъде вдясно). 
И да носиш усмивката ми, а аз твоята, много дълбоко в сърцето -
там, където започва и свършва създаденото от Господ.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??