24 feb 2007, 15:55

Не сте сами 

  Poesía
819 0 4
Над злощастните
съдби на нашите сестри
черни облаци витаят,
спомени кошмарни
в сърцата ни оставят.

Лъжи за тях като
градушка се изрекоха
много сълзи от
очите им се стекоха.

Макар и малко позабравени
следи в сърцата
ни оставиха.
И днес с болка
за истина се борят.

Осем години по чужди
затвори.
НЕ СТЕ САМИ!
Живеем ни с вашите
неволи.

© Тра-ла-ла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??