Не съм бил на "Драгойна" от години...
Но винаги съм искал да съм там,
да търся на възторзите си рими!
Със боговете да остана сам!
И цялата земя да и под мене!
И този връх да стане моя трон...
Вселената в ръце да ме поеме.
Да литна с някакъв вълшебен кон!
Сега го тледам само от далече
и само мислено присъствам там!
Краката ми от него са далече,
не припкат по големия "Балкан"!
29.08.2017г. Драгойново
© Христо Славов Todos los derechos reservados