4 sept 2015, 15:02  

Не съм добра, в обявата го пише 

  Poesía
756 0 1

Не съм добра, в обявата го пише,
умирам си за лошите момчета,
живея  бързо, не по Дикенс,
и пия много, пуша по-умерено.

 

Не съм добра, в обявата го пише,
и залъка на две не давам,
обичам себе си,  по Рихтер,
и никога по гръб не падам.

 

Не съм добра, чети внимателно,
в обявата го пише – пак звъниш.
Животът ми е точка, препинателен,
с въпросите веднага спри.

 

Не съм добра, а ти отново и отново
звъниш и искаш да съм аз,
да те обичам ли? – не мога,
добър си много, лошата съм аз.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??