7 dic 2016, 13:56

Не съм принцеса... 

  Poesía » Otra
1353 1 9

Не съм ни лъскава принцеса,
Ни щерка съм на тлъст магнат.
И нямам къща лъскава в Одеса,
Ни в някой западен американски щат.

И няма змей, от който да ме пазят
Красиви принцове безчет.
Но аз тъй иначе безпомощно не лазя
И не дължа на разни фукльовци отчет.

Не ми е нужен снажен и красив,
Роден от самодива принц чаровен.
В света ми цвят царува сив
И самотата е другарят ми основен.

Но аз се чувствам тъй добре така,
Поне съм истинска - не съм фалшива.
Какво като съм все сама,
Нали живея си щастливо!


                                                   

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??