28 sept 2006, 0:16

Не те боли 

  Poesía
943 0 2
Не те боли, когато нощем
аз страдам и виждаш сълзи,
не те боли, когато чуваш
как плаче сърцето ми.

Не те боли, когато сутрин
няма да мене чаша кафе,
не те боли, когато мисълта ти
гали други две нежни ръце...

Не те боли, че любовта си отиде,
че завинаги напусна ни тя,
махна с ръка и замина в деня,
в който ти я превърна в игра.

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??