С няколко думи искам да ти обясня,
че аз се промених и напред продължавам.
Виж, аз вече не те обичам, но те уважавам!
И искрено се надявам да бъдеш щастлив,
но спомена за мен да не поддържаш жив.
С времето любовта в миналото остана,
ти също го знаеш и за ръка друга хвана.
Както казват - доброто побеждава!
Виж, аз вече не те обичам,
но наистина те уважавам!
© Велина Виткова Todos los derechos reservados
или радост...или огорчение...