Върна се, но твърде късно,
няма я вече любовта,
докосна ме - аз те отблъснах
и винаги ще е така!
Питаш ме: "Не ме ли искаш?"
не те искам, знаеш ли!?
Вече няма да допусна
за теб да роня пак сълзи!
Искаше да плача - плаках,
страдах дълго - векове,
преди десет дни те чаках,
преди десет дни, но вече НЕ!
© Елица Todos los derechos reservados