12 sept 2006, 9:59

Не те виня 

  Poesía
738 0 1

Не те виня...

 

 

Не те виня, че накара ме да страдам.

Не те виня, че разби сърцето ми само.

Не те виня, но любов на никого не искам аз да давам,

дори и от мъка по тебе да умра!

 

Не те виня, но знай, за мене ти си всичко.

Не те виня, а може би трябва сега.

Не те виня, мое щастие едничко.

Не те виня, а може би и нямам право на това!

 

 

   {~&~@~&~}

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Този стих ме грабна от първо четене.Поздравления
Propuestas
: ??:??