Трудно се приема това знам...
Но да тъгуваш няма да ти дам
Защото ти си моето слънчево приятелче Еми.
Която ще се справи с всички проблеми.
Не тъгувай ти.
А сбъдвай свойте мечти.
Аз вярвам че ще се оправиш.
и с тъжната ситуация ще се справиш.
© Нина Петкова Todos los derechos reservados