"Не вярвам"
Не, не мога да повярвам,
че любовта ни свърши.
Ти си тук, а аз съм там,
а чувствата ми остават същи.
Чудя се: Какво ли чувстваш?
Дали същото, както и аз...
и то е: искам да ме обичаш
с онази любов, с онази страст.
Искам пак да ме обичаш.
Искам да се будя аз до теб.
Нежно с ръце да ме прегръщаш,
с целувка пак да започва моят ден.
Но, не ме обричай ти на самота.
Не подминавай ме, сякаш съм непознат.
В повече ми идва всичкото това
и чувствам се някак прокълнат.
Към теб любовта ми няма край.
Не, не вярвам, колкото и да говориш.
Още ти за мен си най... най...
Какво да направя ти да си дойдеш?
21 ноември 2009 год.
Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:37719aec
© Георги Алексов Todos los derechos reservados