22 нояб. 2009 г., 12:32

Не вярвам 

  Поэзия » Другая
674 0 0

"Не вярвам"

 

Не, не мога да повярвам,

че любовта ни свърши.

Ти си тук, а аз съм там,

а чувствата ми остават същи.

 

Чудя се: Какво ли чувстваш?

Дали същото, както и аз...

и то е: искам да ме обичаш

с онази любов, с онази страст.

 

Искам пак да ме обичаш.

Искам да се будя аз до теб.

Нежно с ръце да ме прегръщаш,

с целувка пак да започва моят ден.

 

Но, не ме обричай ти на самота.

Не подминавай ме, сякаш съм непознат.

В повече ми идва всичкото това

и чувствам се някак прокълнат.

 

Към теб любовта ми няма край.

Не, не вярвам, колкото и да говориш.

Още ти за мен си най... най...

Какво да направя ти да си дойдеш?

 

21 ноември 2009 год.  

 

 

 

Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:37719aec

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??