Не вярвам вече във мъжете.
Не вярвам и във любовта.
Не мога вече да съм жертва
в името на някоя игра.
Не вярвам нито във мъжете.
Нито вярвам в любовта.
Не мога да прощавам обещания
разбити от поредната лъжа.
Не искам сладки думи.
По-добре да ми горчи.
Не се учудвай, че го казвам.
Пораснах и не ме боли.
Не давам жар от огъня в гърдите.
Аз нямам огън. Имам лед.
Отивай си. Не си ми нужен.
Не вярвам и във теб!
Християна Рачева
© Християна Рачева Todos los derechos reservados