3 abr 2008, 21:30

Не заслужавам 

  Poesía » De amor
1227 1 3

Не заслужавам

 

Защо повярвах аз на твойте думи?

Защо подведох своите мечти?

С делата свои тежки, непростими,

отдалечих те аз, но моля те, прости!

 

Постъпих глупаво и грешно.

Прогоних теб и любовта.

Сега е късно. Знам. Дори е тежко,

но чакам аз от тебе новина.

 

На твое място аз не бих простила,

но прошка искам аз сега,

за номер, който гадно бях скроила

и подиграх се с теб и любовта.

 

За прошка късно е, но зная,

че искам да съм в твоите ръце.

За чувствата ти мога само да гадая.

Не знам дори дали съм в твоето сърце.

 

С теб се чувствах аз като кралица.

Наричаше ме с нежни имена.

За теб бях "Мойта хубавица"

и аз се чувствах истинска жена.

 

Сега е късно. Само съжалявам,

че нараних те аз така

и прошката ти аз не заслужавам,

това е моята съдба.

 

 

 

© Пуца Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Само този,когото истински обича е способен да прости.Желая ти да го откриеш ако все още не си!
  • Всеки заслужава прошка,поне веднъж колкото и да е сгрешил,усмихни се и гледай напред!!!Поздрав
  • Всеки заслужава прошка.Дано и ти получиш прошка!Поздрав с усмивка!
Propuestas
: ??:??