7 feb 2007, 13:14

Не знаеш 

  Poesía
713 0 0

Не знаеш колко много ми липсваш,
не знаеш без тебе как ме боли!
Грешки много допуснах,
но един за мен си ти!
Обичам те безкрайно много
и те моля за всичко прости!
Моля те отново с мен бъди!!!

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??